Höga Kustens Vandrarhem Skogsblomman

I det natursköna Höga Kusten, närmare bestämt i Mjällom, ligger Höga Kustens Vandrarhem Skogsblomman. Det är en fd skofabriksarbetarbostad som numera inhyser ett säsongsöppet vandrarhem som drivs av familjen Lindström/Henriksen sedan 20 år tillbaka.

Tanken med denna blogg är att följa vårat "lilla" projekt att inreda Skogsblomman i sin ursprungliga 50-60-tals stil som redan är charmigt bevarad i form av orginalkök och härliga fantasifulla tapeter.

Eftersom vi själva är något av nykomlingar inom 50-talsinredningens värld så är vi tacksamma för alla kommentarer vi kan få, speciellt när det gäller tips och kunskap om datering av tapeter, möbler och andra prylar!

Hoppas ni vill följa våran resa till ett äkta 50-60-tals vandrarhem!




Skogsblomman kan se lite kanstött ut på utsidan, men ni vet väl att det är insidan som räknas? :)


Kommentarer
Postat av: Gila

Höga Kusten passerade jag för några dagar sen. Kan tipsa er om second hand affären Nbc i Gottne, mot Mellansel. Där hittar ni garanterat fina och billiga 50 tals prylar.

2011-07-15 @ 20:09:41
URL: http://gilasgrotta.blogspot.com
Postat av: Allt det gamla goda

Lycka till med vandrarhemmet! Jag har ju just varit uppe och besökt er vackra bygd, håller på med flera olika inlägg om Ångermanland. Jag kommer definitivt att åka upp fler gånger och då kan jag ju alltid söka upp ert vandrarhem! :)

2011-07-18 @ 22:27:22
URL: http://alltdetgamlagoda.blogg.se/
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Vilken rasande härlig idé att återställa det till 50-talsskick! STORT LYCKA TILL!

2011-07-24 @ 07:01:32
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0